elso

ujrakezdek

ujrakezdek

Norvég tragédia

1970. január 01. - littke

Mindannyian olvastunk/hallottunk arrol hogy mi történt. Tragikus és elgondolkoztató.

Érdekes volt követni, itt a NOLBlogon, azt hiszem Hmmmm irt egy posztot még tegnap elött, "Gyáva gyilkos" cimen, muszlim extremist várván....de nem az...és szöke!

Azóta nagy a csend ebben a témában...tudom vasárnap van...de mégis...ha muszlim lett volna, lenne poszt böven...van valakinek erröl valami véleménye/teoriája mi lehet ennek a magyarázata?

Lehetséges hogy van veszély a másik oldalról is? Mi a teendö????

A bejegyzés trackback címe:

https://fressstart.blog.hu/api/trackback/id/tr258270498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

12009 1970.01.01. 01:00:00

Hatás ellenhatás. Terrorra terror. Eddig azon csodálkoztam, hogy még nem történt meg. És jellemző, hogy éppen egy viking országban. Mint kiderült, vagyis bebizonyosodott, a germánok a legtürelmetlenebbek. Talán éppen ezért ott a legerősebb a multikulti. Néztem a CNN-t meg a többi nyugati adót. Interjúvolták a túlélőket. Szinte kivétel nélkül déli országok fiai, lányai voltak. Angolul is rosszúl beszéltek. Azt hiszem, nem véletlen volt a célpont választás. Mit lehet tenni? Igazán semmit. Mindig is így volt. A világ beszűkült és az ember egy olyan állat, hogy nem szereti a zsúfoltságot és az idegeneket.... Kevesebb különbségek miatt is írtottak már ki milliókat.

23353 1970.01.01. 01:00:00

Ja Granicsar igy igaz, a tamadottak joresze "deli orszagok fia/leanya". En azt hiszem ez bizonyitek hogy Europa igazandiban nem befogado. Itt ahol en elek csomo "deli orszagok fia/leanya" ...meg sincs hiszteria..mert ide mindenki valahonnan jott. Es persze az olaszokkal jott az organizied crime"... de osszessegeben megis csak pozitiv volt az olasz bevandorlas merlege...mintahogy (szerintem) a tobbi bevandorlas is pozitiv. De hallom Oroszorszagban nagy ellen hatas van a bevandorlok ellen. Kar. Mert tulnyomo tobbesege kemenyen dolgozik es olya munkat vegez amit az itteniek nemigen akarnak csinalni.

12635 1970.01.01. 01:00:00

Ezt nem lehet így nézni "déli országok fia/lánya", minden emberi élet egyformán értékes... az ilyen embernek akár magányos farkas/állat , akár csoport, állatias csoport tagja, baj van az agyával, súlyos baj... nagyobb lenne a visszhang, ha muszlim lett volna? Mert vallási konfliktust és mindenféle fajgyűlöletet bele lehetett volna magyarázni. Az idegengyűlölet is erős érzés sokakban, de ezt, hogy színes a világ és mindenfelé vándorolnak az emberek a jobb élet reményében a XXI. században el kell fogadni...

23353 1970.01.01. 01:00:00

Egyet ertek veled Gordius. Es igen az idegen gyulolet nekem eleg szanalmas. Ezzel Europaban gyakaran, de neha itt is, lehet talakozni. Persze a legtobb ""manapsag muszlim szines szoval ez csak olaj a tuzre.

12910 1970.01.01. 01:00:00

hosszasan lehetne erről beszélni: hová is vezet az gyűlöletkeltés hová is az ellenségkeresés majd minden rossz okozójának kikiáltani azt hová is, ha neonáci őrült egyszer csak komolyan veszi a politikusok uszító beszédeit kell ezt tovább ragozni? szerintem a politikusoknak kellene mélyen elgondolkodni, már amelyik erre képes, szóval nekik, addig amíg nem késő!!!

210292 1970.01.01. 01:00:00

.., a Dánok már a múltkor beilyedtek két Líbiai menekült láttán, s a VILÁG legszigorúbb bevándorlási törvényét csinálták hírtelen( ... javaslom, hogy a magyar romaszervezetek csesztethetnék a Dán-kormányt, az Ő alkotmányával és satöbbi, - tán a médiatőrvényük is szaros), s most a Dánoktól a menekültek átvándorolnak Osló környékére, ahol már a lakosság 37%-a (?!!) bevándorló! ..., valószínű nyelv- és szaktudás nélkül! A sziget pedig a Munkáspárt ifjusági tábora volt, azaz a Norvég ( Kormányző ) Munkáspárt tagságának nagyrésze(?!) BEVÁNDORLÓ muszlim, s nem Norvég! - de ugyanez a helyzet a Francia, Belga, Német, Angol Baloldali-Munkás- és Liberális pártokban is! ..., csak ezek a tények és az ebből adodó feszültségek nem férnek bele a PC dumába, ezeket a témákat a szőnyeg alá söprik, s ha egyszer valaki, vagy valakik bedühödnek, akkor mindenki csak néz "értetlenül" Pécés szemekkel .... Idióta nocktársunk belökte a süket PéCé dumát, hogy a terrorizmus az "GYÁVASÁG", .... csak a Palesztín terrorizmus igazságos felszabadító háború .... ?! A terrorizmus, az egyfajta DÜH, dühkitörés a tehetetlenségtől, az elfolytásból .... ..., s mostanában sok dühös ember van egész Európában, mert a neoliberális internacional-globalista gazdaságpolitika betette a kiskaput a soha nem is létező szociális jóléti államnak, de csúfosan! És ráadásul még ez a féktelen múltikúlti sem olyan ám, ami mindenkinek teccik, pláne mikor már az idegenek vernek ki a saját házadből és hazádból! .... Svajciában sem szabad mecstetezni! ... , megnépszavazták ( a Fideszfasisztái! ) NUKÚ mecset! - Ott is "dühösek" a zemberek ... !!? - erre mondta Orbán( az A ....!!! ), hogy nem kell IDE idegen kúltúrájú- vallású- mentalitású népségeket behozni, hanem az európai munkaerőtartalaknéknak ITT van az európai Cigányság, - 15 millió potenciális munkaerő! Vagyis egész európában "Megdühösödtek" a zemberek, s elegük lett a Liberóból, és a Múltikúltiból, meg a korrupt-hazátlan komcsi-libsi-szoci bagázsokból, bármilyen formációban is! ..., s az a senkiházi Kónbrendit és zöld-pedofil-anarhista-lezbikus társai soha többé nem lesznek beválasztva az EP-be! Az Euórópai Ember vissza fog térni önmaga európaiságához! ..., és le fog szokni erről az idióta PC dumáról is!

210292 1970.01.01. 01:00:00

..., bolond vagy TE Yankari "neonácistól"! Európában NINCSENEK sem Nácik, sem Neonácik! - De még Fasiszták sem! .., ez is egy idióta balliberális PC-duma! S semmi értelme, nem a valóság, és nem felel meg a tényeknek, ezért csak hablaty! ... -európában ki sem ejtik ezeket a szavakat! Radikálisok, Extrémek, Kersztény- és Európai Fundamentalisták, satöbbi vannak ....

23353 1970.01.01. 01:00:00

5. yankari 7/24/2011 3:08 PM Egyetertek veled. De persze bennunk is kell hogy legyen elutasitas a szelso jobb vallasos fundamentalis gondolkozas ellen ugyanugy mint a al muszlim fundametalista ellen.

12009 1970.01.01. 01:00:00

2 Na ja. Ahol születtem gyakorlatilag több nemzet, nyelv élt együtt. Három templom is volt, persze más más egyházé. Mégsem volt soha torzsalkodás. Viszont az idegent, akárhonnan is jött, nehezen fogadták be. Idő kellett hozzá, hogy bízonyítson. Más. Éltem az USA-ban és ott találkoztam először rasszizmussal. Mégpedig a feketék rasszizmusával velem szemben. Rossz helyen álltam meg kérdezősködni. Akcentussal beszéltem, fehér voltam. Még jó, hogy időben kapcsoltam mikor már kezdett gyanússá válni a helyzet. Az USA idegengyűlölete meg legendás :))) A saját bőrömön tapasztaltam. Szóval másnak mesélhetsz és nyomhatod az USA propaganda szöveget, de engem hagyj ki belőle.... 3 Mondtam én, hogy nem? Tudsz te valamiről elfogulatlanúl beszélni, vagy csak a propaganda szöveget nyomod? Baj van, nagy baj Európában és ennek az oka pont azok, akik valami olyasmit akarta ráerőltetni a társadalomra, ami ellenkezik az alapösztönökkel. Ahelyett, hogy az alapösztönökre hatottak volna, a szimptómákat kezelték. Lefasisztázták, lerasszistázták azokat, akik megpróbálták a problémákat felvetni. "Az idegengyűlölet is erős érzés sokakban, de ezt, hogy színes a világ és mindenfelé vándorolnak az emberek a jobb élet reményében a XXI. században el kell fogadni. " Miért kell elfogadni? Mert te mondod? Nos az átlag ember másként látja. Ő azt látja, hogy valaki fele annyiért elvégzi azt a munkát, amit ő és neki ezért nincs munkája. Ha az illető egy idegen, akkor mit gondolsz, mit érez iránta? A multikultinak van alternatívája és a történelemben már többször is alkalmazták. Voltak sikerek és voltak kudarcok.

12910 1970.01.01. 01:00:00

8. little (szerkesztő) természetesen. mindenfajta szélsőségesség ellen

23353 1970.01.01. 01:00:00

re 6 Nyifu1 7/24/2011 3:18 PM Funyi az en tapasztaltam hogy a bevandorlas, ha jol van csinalva, azaz fundamentalistakat es kepzetleneket kiszurik, jo hatassal van a gazdasagra. Amerika, Ausztralia, stb. pelda erre. Egyetertek hogy a terrorizmus egy duh es egyfajta ellenallas s mint ilyen persze elfogadhatatlan. Meg kell vizsgalni mi az indito ok...es neha lehet/kell valtoztani, neha nem. De terrorra terrorral valaszolni az nem megoldas.

23353 1970.01.01. 01:00:00

re 9. granicsar 7/24/2011 3:33 PM Granicsar en is betevedtem mar anno 10 evvel ezelott es elotte is, ilyen "fekete" negyedekbe. Tokeletesen tudom mirol irsz. Van meg ilyen. De ebbol en nem vonom le azt a kovetkeztetest amit te. Azaz hogy a "feketek nem befogadoak". Ez nem igaz. De demoralizalt, elkeseredett, tanulatlan, penztelen, munkanelkuli, legyen az fekete/feher/magyar/cigany...ja az nem befogado. Szoval ezzel a problemaval foglalkozni kell es a helyzet igenis javul. Mint ahogy a fekete nyomor itt javult nagyon is...nem tunt el, de javult.

12009 1970.01.01. 01:00:00

11 Mintha lett volna valami robbantás pár éve Oklahomában... Meg mintha valami bevándorlók kíírtották volna egy kontinens őslakosságát. Meg valami rabszolgaságról is beszéltek ottan. Sőt a múlt század közepén, a második világháború után is voltak még rasszista törvények valahol, nem? Ja, azok nem az amerikaiak voltak, hanem az európai bevándorlók. Nos, ez a szedett-vedett csűrhe, amelyik alig várja, hogy legyilkolja egymást (lázongás a feket negyedben, Los-Angeles), annyira pofátlan, hogy kioktatja a világot békés együttélésből!!! Több ezer éves kúlturákat!!!!

12009 1970.01.01. 01:00:00

12 Hiszi a piszi :) Az unokatestvérem, echte, több nemzedékes USA gyerek volt itt nálam vendégségben a héten, mást mesélt. Sok a spanyol bevándorló, kiszorítják a feketéket, nagy a banditizmus stb. Szóval szerinte csak romlott a helyzet.... Ja, az oroszok se szeretik a bevándorlókat. Főként a volt szovjet közép-ázsiai államokból jönnek. Dolgoznak szépen, becsületesen, meg is becsülik őket. Mint mindig, jön a rendes emberekkel a söpredék is, nos őket nem kedvelik. Itt is vannak vallási és nemzeti ellentétek holott maga az orosz is sok nemzetiségből tevődik össze. Igazából kúltura, nem faji, vérségi nemzet. Szóval aki elsajátítja az orosz kúlturát, beilleszkedik, az orosz. Aki nem, az idegen. Voltak itt is faju verekedések, csakhogy a rendőrség szépen elverte őket. Gond a kaukázusiakkal van, akik nem bevándorlók, hanem orosz állampolgárok. Nos ők nem akarnak beilleszkedni és úgy viselkednek, mintha otthon lennének.

12635 1970.01.01. 01:00:00

9-re "Miért kell elfogadni? Mert te mondod?" Nem egyáltalán azért , mert én mondom... kedves Granicsár ezzel én pusztán annyit akartam kifejezni, hogy egy idegengyűlölő sem gyilkolhat le minden idegent...arra semmi sem mentség...vagy tán helyesled... a mondatot vissza is fordíthatom, miden úgy van ahogy Te mondod, csak azért, mert Te mondod...? Van egyáltalán bármi is a világon saját magadon kívül, amire és akire Te nem haragszol, ha létezik gyűlölet, az bizony belőled sugárzik szerteszét...

12009 1970.01.01. 01:00:00

15 Miért ne lehetne legyilkolni az idegeneket? Ki tiltja meg? Ki tudja megakadályozni ? Ki állítja fel a morális gátakat és milyen céllal? Kinek az érdeke? Pld. a környező magyarok szabadabb bevándorlását az idegengyűlölő baloldal akadályozta meg, mégpedig azért, mert félt, hogy a határontúliak plussz szavazatot jelentenek a jobboldalnak. Vagyis MO-n a baloldal xenofób. Norvégiában a bevándorlókban a baloldal viszont plussz szavazókat lát, ezért üdvösnek tartja a bevándorlást. Vagyis ott a jobboldal xenofób. Így is lehet látni a dolgokat. Személyes tapasztalat: A MO-i tartózkodásom ideje alatt, ezt már többször is említettem itt, pont a liberálisok és a szocik voltak azok, akik éreztették velem, hogy nem kedvelnek. A jobboldaliakkal nem sok kapcsolatom volt, ami nem is csoda egy olyan országban, ahol a liberális az baloldali és a konzervatívok meg szocialisták :)))

23353 1970.01.01. 01:00:00

re. granicsar 7/24/2011 3:57 PM Ja az unokatestvered biztos tudja...de: 1 Fekete lett az elnok 2 Oda ulnek a buszban ahova akarnak, ott vesznek hazat ahol akarnak, ha bekoltoznek a feherek maradnak, mert a penz szamit ahhoz hogy hol elsz. 3 Szamosan vegzik el a legjobb egyetemeket...kolcsonnel, tamogatassal, affirmative action-al. Szoval lesz pelda a sracaiknak, nemcsak kosarlabdasok vagy enekesek. 4 Probalj meg nyilvanos helyen "feketezni avagy mexikozni"...emberek elutasitjak ezt a fajta viselkedest. Mik ezek-es sorolhatnam-ha nem eredmenyek? De ha a bevandorlokra avagy gyerekeikre tulzottan az anya orszag kulturajat akarod raforszirozni az nem fog menni. A kinai emigrans nem fog Petofiert vagy Ady-ert lelkesedni. Szoval jol fognak dolgozni, adot fizetni es ez minden. Ha tobbet varsz csalodni fogsz.

12009 1970.01.01. 01:00:00

17 Na ja. Csakhogy ezek nem új dolgok. Ismerék már az ókorban is. Nincs ebben semmi új. Ja, az lehet, hogy nyílvános helyen nem feketéznek, de otthon annál inkább és egyre inkább. A probléma szőnyeg alá söprése. Az eredmény? valakinél elszakad a cérna és elkezd lövöldözni....

216381 1970.01.01. 01:00:00

A civilizáltnak hitt, de alapjában önző és bezárkozott, rettegő európai átlagpolgárnak a titeket fenntartó Nyugaton tele a töke a rohadt éhenkórászok millióival. Nem ők tehetnek arról,hogy utáltok dolgozni,nem vagytok képesek gondolkodni és enyves a kezetek derékig...DDDD Igy aztán a gondok helyett egymást söprik lassan a szönyeg alá. Grani és jómagam kellő távolságból bámuljuk miként irtjátok egymást a szó lelki és fizikai-erodális értelmében . A norvég ehhez képest fagyiárus.

216381 1970.01.01. 01:00:00

Hogy mennyire befogadóak az amerikaiak, arra a legjobb példa a new-york-i 42-ik utca kupidója. Van ott minden, néger, orosz, magyar, svéd, latin, kinai, arab a szopófülkesoron. De ott legalább hajnalban kitakaritják tőlük a járdát, felmossák a várost és adnak a látszatra. Amugy azon morfondirozok mekkora szarban lehet most a keresztény világ és a maga európai fővallása. Iszlám radikalizmus után ,immár a keresztényről is kiderül hogy aligha van mocskosabb jelenség nála a földön. Talán a szemitizmus, de azok nem egymást ölik.Még nem ....DDDDDD Bár van már erre is példa Oroszországban és Izraelben...

Tpeter86 1970.01.01. 01:00:00

Azt azért elfelejti a kedves szerkesztő és gordius, hogy egy izrael-barát volt a robbantó, köze sincs a nácizmushoz, másrészt a robbantásra érkezett egy iszlamista válasz is azóta barátom. Az idegengyűlölet is erős érzés sokakban, de ezt, hogy színes a világ és mindenfelé vándorolnak az emberek a jobb élet reményében a XXI. században el kell fogadni... Szó sincs róla. Az angliai, és más nyugat-európai bevándorlók közül gyakorlatilag csak a kelet-európai fehérek dolgoznak keményen kisbarátom, talán még az indiaiak. A többiek segílybűl élnek de keményen. A GDP több %-át elviszik, ha kipaterolnák őket mindjárt helyreállna a gazdaság, ezt még a szocdem közgazdász Thilo Sarrazin is beismerte. Határokat lezárni, a menekültek nagy részét, aki csak bűnözni akar azonnal hazatoloncoltatni. Svédországban, Finnországban a bűnözés 90%-át a bevándorlók követik el. Na erre nincs válaszotok. És nem igaz, hogy az USA-ban együtt él fekete és fehér békében, szó sincs róla. Egyre több a "White Flight", az egyetemek (amik a magyar középsuli szintjének felelnek meg kb) 10%-a fekete, a bűnözők döntő hányada belőlük kerül ki, és ha betörnek cigánymódra a lakásodra, lelövöd mint a kutyát. Ezek a tények kisbarátom.

60145 1970.01.01. 01:00:00

Egy-egy esetből, egyedi tapasztalatból csacsiság általánosítani. Hogy muszlim merénylőre gondolhattak, magától értetődik, volt hogy szélső balosra gondoltunk egy robbantásról hallván. Az, hogy a NolBlogon mi lenne, meg mi nem lenne, milyen posztok jönnének? Attól is függ, ki miket vesz észre, mitől sokall be, mit vár ellenszenvvel és rokonszenvvel. Zorbánozás bőven van, fesztivál, könyvreklám szintén, a muszlimokról alig szólnak. Szerintem.

69910 1970.01.01. 01:00:00

Litle, feltetted a kérdést, hogy mi motiválhatja az ilyen borzalmas cselekedeteket. S kaptál rá számtalan kommentet. A legelső a legjellemzőbb. Ő megérti, hogy..... Aztán vannak többen, akik így, vagy úgy, vagy részben, esetleg egy kicsit megértik. Mert ugye...., meg idegenkednek az idegenektől, s az érthető, stb..... Szerintem, aki megérti, akár részben, akár csak egy picinyként is,az nem különb a tettesnél. Az odabenn drukkol neki, hogy megtette azt, amit ő maga megért, meg is tenné, de ahhoz pitiáner törpelélek. S megelégszik, vagy részben kielégül abban, hogy na végre, megtette azt helyette valaki. Tudod mi szúrta ki nagyon a szememet, amikor tegnap este tévében láttam pózoló fényképeit? Az akép, amelyen egyenruhában, azaz uralkodói ünnepi egyenruhában pózol, kitüntetésekkel, rendjelekkel dekorálva. Ez a fotó a lelkének a tükre. Tudod ki ő? Ő Gogol Őrült naplójának szereplője, aki elindult valahonnan és eljutott addig, hogy ő a cár trónjának az örököse. S ilyen őrültjleöltek, akik sosem lesznek igazi őrültek, csak valami mutánsok, ha hatalomhoz jutnak, mondjuk egy kis ország uralkodójává, akkor azt lángba borítják. S mindent lángba borítanak, ha tehetik. De ha nem lesz belőlük semmi, csak magányos farkas, akkor is megmutatják a világnak, hogy milyen a lelkük. Beírják magukat a történelembe. Óvakodjunk, rettegjünk az ilyen történelem-csinálóktól. Százados.

36888 1970.01.01. 01:00:00

Érdekes, Norvégia addig nem volt bevándorlási célpont, ameddig a legkeményebb tengeri munkát végezték (ami már az angoloknak snassz volt), és épp hogy megéltek belőle........hogy is mondta Karinthy?....szegény norvég rokon.... Virág elvtárs s.k.

210292 1970.01.01. 01:00:00

23. szazados90 7/25/2011 5:41 AM ..., Húha! - Ez NAGYON PéCésre sikeredett!!! ..., bicskanyitogatóan pécés duma ez kedves százados elvtárs! - igaz a századosnak sem kell gondolkodnia, - mert az ezredes parancsol! :))))

23353 1970.01.01. 01:00:00

19. es 20 kápókarcsinak 7/24/2011 10:37 PM Kedves Karcsi nem latjuk ezt ugyanugy.

23353 1970.01.01. 01:00:00

re 21 21. Tpeter86 (látogató) 7/25/2011 2:33 AM "Az angliai, és más nyugat-európai bevándorlók közül gyakorlatilag csak a kelet-európai fehérek dolgoznak keményen kisbarátom, talán még az indiaiak. " Ezt magad sem gondolod komolyan, vszag a gyulolet beszel belolled.

23353 1970.01.01. 01:00:00

22Atlasz 7/25/2011 2:51 AM Kedves Atlasz, az en megfigyelesem hogy "muszlimozas" jobban elmegy itt a NOLBlogon mint "mas-ozas". Ha ezt te nem eszleted: OK. Pedig ugyanugy elitelendo. Szerintem.

23353 1970.01.01. 01:00:00

re 23 . szazados90 7/25/2011 5:41 AM Egyetertek.

23353 1970.01.01. 01:00:00

re 24 24. Virág elvtárs s.k. 7/25/2011 5:49 AM Koszi a kommentet.

TPeter86 1970.01.01. 01:00:00

Little te egy bolond vagy. Szó nincs gyűlöletről. Ez a szimpla valóság barátom. Svédország nem-európai bevándorlóinak 90%-a munkanélküli,segélyből él, nem is kevésből, és szüli halomra a bűnözőpalánta gyerekeket. Norvégiában dettó. Angliában egy fokkal jobb a helyzet, de nem sokkal ott sem. Nincs szüksége Európának azon kívüli bevándorlókra, maradjanak a seggükön,ahol vannak. Határokat keményen le kell zárni. És ők a vendégek nekik kell alkalmazkodniuk, ha nem megy, haza lehet takarodni. A börtönök velük van tele, ezzel is apasztják az állam számláit. De lassan elindulnak visszafele,ahogy erősödnek a nemzeti pártok. Ahová valók.

216381 1970.01.01. 01:00:00

hát igen , tudomásul kéne venni,hogy utálnak benneteket szocialistákat , de nagyon. És nem csak Norvégiában. És nagyon is fundamentalista megalapozottsággal. ..Keresztény fundamentalista módon.,,,pontosan ugy ,ahogy a zsidók gyülölik a többi nemzetet és mindenre készek ellenük. Sajnos ezekkel a tényekkel kell ezen tul együtt élnünk. Magyarországon különösképpen . Ezért tehát ne akarjátok kihuzni fölöslegesen a gyufát. Gyulékony a dolog.

216381 1970.01.01. 01:00:00

Százados, az általad produkált gondolkodásmódért, és főleg tettekért már osztják a norvégmintás pulcsikat rendesen. Csak nem arra vágysz,hogy hazádban is beinduljon a kötőtanfolyam??????DDDDDD

58395 1970.01.01. 01:00:00

A baj szerintem a tömeges bevándorlással van. Amikor állandó, mérsékelt létszámú, a bevándorlási kontingens, az könnyedén kezelhető, akkor van ideje a befogadónak, és a bevándorlónak "akklimatizálódni". Nem beszélve a szűrés is sokkal hatékonyabb, amivel az antiszociális elemeket kiszűrik. Ezt a fajta népvándorlást megállítani nem lehet, ez egy olyan kényszer, mint az ezer évvel ezelőtti, csak a technikai "lebonyolódása " más. Teljesen átrendezi Európa etnikai szerkezetét. Nem biztos hogy rossz, de az sem hogy jó... Az biztos, hogy némely érdekeket sért, rövid távon. Hosszú távon meg majd kiderül...

23353 1970.01.01. 01:00:00

Kedves Koko nagyjabol egyet ertek. Persze meggyozodesem hogy a jovoben keveredni fogunk, osszehazasodni, stb es "kulturank" veszelybe lesz...de sebaj. Az elszigetelodes politikaja nem fog semmi jora vezetni.

12009 1970.01.01. 01:00:00

23 Százados, nem vagy te százados :) Gondolom világéletedben békekatona voltál. Nem is tudsz, nem is akarsz megérteni senkit. Pedig, ha lettél volna katona, akkor tudnád, hogy az ellenség legyőzéséhez elengedhetetlen, hogy tudj a fejével gondolkodni, hogy megértsd, mi motiválja. De te, békekatonaként, csak azt szajkózod, amivel a politikai tiszt agymosott. Gondolkodni? Minek? Motivációt keresni? Minek? Elég ha elitéled, ha borzongsz hozzá egy kicsit és eljátszod az erkölcsös lényt. Nem tudom, mit csináltál volna, ha túzparancsot kapsz egy lakóépűlet megsemmisitésére, ahová a szemed láttára futottak be gyerekek, asszonyok és ahonan lőnek rád és embereidre. Kíváncsi vagyok, mit tennél? Gondolod, megértene a te fajtád ?

a szaftzabálóknak 1970.01.01. 01:00:00

Magyarországon nem a bevándorlókkal van a baj. Hanem a kivándorókkal..DDDDDNem birtuk elviselni a mocskos,tohonya, szaftzabáló, potyautas életviteleteket. Undoritó, balkáni, olyan magyaros, ahogy ma már a világban aposztrofálják a fost mint nemzettestet.
süti beállítások módosítása