elso

ujrakezdek

ujrakezdek

Vasárnap, Május 6, 2012.

1970. január 01. - littke

Megint elmúlt egy vasárnap. Szokásos. Reggel 6-kor kelt fel a kutya, kimegyünk az utcára egy kis sétára, tök üres, visszajövünk macskástól (aki ejtszaka kinnt csavargott). Adok reggelit nekik, mivel hétvége van visszafekszem az ágyba szundizni 9-ig.

Utána villás reggeli, olvassuk a New York Times- ot, én meg nézem a két politikai (befolyásos) műsort: Face the Nation és Meet the Press. Ezek egyszerre 10:30 kor kezdődnek, de az utóbbi egy órás az elöbbi fél óras. Az elnökhelyettes Joe Binden volt az egyiken, Newt Ginrich visszavonult republikánus jelölt a másikon, többek között. Föleg a választásokról volt szó.

Feleség a Facebookon legalábbis a laptop-ján ügyködik.

Itt az ideje kutyával sétálni.  Szép tavaszi nap van, elhajtunk az Arboratumba, 10 perc kocsival, el a Tulipán Fesztivál mellett ahol már nagy tömeg volt a Hollandiából kapott tulipánok virágoztak. De ott lehetetlen parkolni és tilos kutyával sétálni.

Az Arborétumban sok kutya volt, a mienk nem túl barátságos. Meleg kezdett lenni, a hasáig belement a Rideau kanális vizébe, jó hideg lehetett. Fly egy hosszúszörű tacskó, nagyon jóképű, sokan dicsérik de ő nemigen veszi ezeket tudomásul.

Vissza haza, kis ablaktisztítás, egy sör, szendvicsek gorgonzolával, nej fehér bor, majd ő el a kőtő csoportjába, állitólag nekem is lesz egy mellény, de már hónapok óta mondja...

A vacsorát én készítem: resztel máj (borjúmájból) rizs, saláta, argentin bor: malbec.

Hétvégeken álltalában bérelek két filmet, közelünkben van egy kölcsönző ahol a tulaj nagyon ért hozzá és sok európai (felíratos) filmje is van...az itteniek meg nem néznének feliratos filmet. Csak bemegyek, már ismer, kérdem mit ajánl? Ma este a Margaret Thatcher-ről szólló filmet nézzük, Meryl Streep kapott Oscar díjjat érte. A tegnapi film egy kém film volt: Tinker, Taylor, Soldier, Spy....hazudnák ha azt mondanám hogy mindent megértettem...

Este 9 kor felhívom szokásom szerint időssebbik fiamat (ott este 6 óra van) Ő most San Franciscóban él. A másik Hong Kongban van, vele Skypolni szoktunk hogy az unokát is lássuk, (neve Bianca majdnem 3 éves)  amikor nekik megfelelő. Ilyenkor ott hétfő reggel van.

Hát ez volt. Semmi különleges. Holnap új hét kezdödik.

Mellékelem a tegnap este készített fényképet, nagy telihold volt állitólag 14%-al nagyobb volt mint normálisan. Na tessék...

A bejegyzés trackback címe:

https://fressstart.blog.hu/api/trackback/id/tr738270522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

12635 1970.01.01. 01:00:00

Szia Little, igazi napló, tetszik a kutyusról nincs kép véletlenül?

23353 1970.01.01. 01:00:00

Köszönöm a kommenteket. Kicsit szunyókáltam a dekken az árnyékban...ja kutyás képet kellett volna feltenni a telehold helyett. Nna majd máskor.

210292 1970.01.01. 01:00:00

..., s jól van ez így, úgy látom, hogy jól .... :))) ..., egyszer az a Tacsit is mutasd meg!

12635 1970.01.01. 01:00:00

Nem a telehold helyett, jó a kép, csak imádom a kutyákat (a macskákat is) már lassan minden kutyásnak a kutyáit ismerjük, én jegyzem őket pl. funyi tacsija is nagyon aranyos...
süti beállítások módosítása